Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comBosna i Hercegovina – Dar prirode

Bosna i Hercegovina je zemlja beskrajnih prirodnih ljepota, biološkog i životinjskog bogastva, osebujne kulturne baštine nastale smjenjivanjem i stapanjem kroz povijest o čemu i svjedoči i raznovrsnost folkornog nasljeđa, raznolike i bogate gastronomske ponude, tako da i najizbirljiviji gost u prebogatoj ponudi uvijek može pronaći nešto za sebe.

U ljudskoj je prirodi putovati, mijenjati, istraživati, zadovoljiti svoje želje i motive za novim i nepoznatim, a naše je zadovoljstvo ako Vam u tome možemo pomoći.

Posredstvom Centra u mogućnosti ste da vaš posjet Bosni i Hercegovini bude isplaniran i prilagođen vašim željama.

Na svaki pristigli upit naš tim stručnjaka spreman je posredovati u organizaciji vešeg putovanja s ciljem upoznavanja naše zemlje, približavanje naše kulture i običaja, te vam pružiti doživljaj stapanja s netaknutom prirodom i mnogim bogatstvima koje pojedini krajevi pružaju

Odsjek IKC koji će za vas organizovati posjete starom kraju, nastojeći da vaš boravak u Bosni i Hercegovini bude sentimentalno putovanje – nezaboravna posjeta najljepšim prirodnim znamenitostima i najvažnijim istorijskim-povijesnim i kulturnim spomenicima.

Naš Centar organizuje putovanja i izlete po sistemu «vi samo izrazite želju – a ostalo je naša briga». Bosancima i Hercegovcima i njihovim prijateljima, ponudit ćemo upoznavanje kulturno-istorijskih/povijesnih znamenitosti

Naš odsjek priprema i realizuje organizaciju grupnih, individualnih i poslovnih putovanja na domaćim destinacijama.

Za sve obavijesti i podrobnije informacije, molimo da se javite:

Poslovna putovanja

U mogučnosti smo preuzeti kompletnu organizaciju, bez obzira na temu, lokaciju i broj sudionika. Nudimo potpunu uslugu koja uključuje lokalni prijevoz, hotelski smještaj, transfere i organizaciju fakultativnih izleta.

Za poslovan putovanja je vrlo važno da su savršeno isplanirana i organizirana jer u njima sudjelujete Vi kao osoba, a sve je povezano sa Vašom firmom i poslom kojim se bavite.

Naše dugogodišnje iskustvo u travel managementu pomoći će Vam da uvijek dobijete uslugu Vašeg putovanja prema Vašim željama i potrebama. Zahvaljujući svemu tome, Vi ćete se na putu osjećati sigurno i ugodno, a to će svakako doprinjeti i uspjehu na poslovnom planu.

Organizovanje poslovnih skupova:

  • prezentacija, promocija, konferencija, poslovnih i svečanih ručkova, poslovnih druženja,
  • zajednički s Vama radimo na razvoju programa putovanja u skladu s vašim potrebama i željama,
  • kreiranje i implementacija programa za VIP klijente,
  • pribavljanje audio vizualne opreme,
  • rezervacija hotelskog smještaja i aktivnosti unutar hotela,
  • organizacija transfera i najma sredstava prijevoza (bus, minibus, privatna vozila, limuzine…) od/do zračne luke i na destinaciji,
  • nudimo Vam posjet destinaciji s Vašim predstavnikom,
  • rezervacija restorana i organizacija svečanih večera,
  • organizovanje aktivnosti sa turističkim vodičima i tumačima za strane jezike

Objedinjavanjem usluga sa pouzdanim partnerom vam pruža niz prednosti za optimizaciju troškova poslovnih putovanja, zajedničke marketinške aktivnosti, zajedničko ugovaranje cijena sa hotelskim kućama i avioprijevoznicima.

Sve ovisi o tipu eventa i željama klijenata. Mi smo ovdje da zajednički odaberemo lokaciju, utvrdimo tip eventa i sadržaja, broj i strukturu sudionika, popratne sadržaje. Nudi se mnoštvo mogućnosti, a uz nas ćete pronaći onu koja vam najbolje odgovara.

Obratite nam se s povjerenjem!

Voditelj odsjeka

Informativno Kulturni Cenetar

Ukoliko imate pitanja, komentar ili sugestiju možete nam se ih poslati na e-mail: info@bhteme.com

Vaši komentari i sugestije su uvijek dobrodošli

Shodno našim mogućnostima nastojaćemo da na vaša pitanja odgovorimo u što kraćem roku.


Uživajte u promotivnim spotovima o Bosni i Hercegovini


Turističko-promotivni film "Enjoy Life" ("Uživaj život u BiH")

Enjoy BIH Gastronomy - Promotini spot o kulinarstvu u BiH

„Enjoy Business BIH“ - promoviše poslovno i investicijsko okruženje i potencijale BiH

Enjoy BIH Sport - Turistički spot koji promovira sportske aktivnostiStećci - srednjevjekovni nadgrobni spomenici

Najčešće korišten naziv u literaturi je stećak, čije ime dolazi od njegove glavne namjene da „stoji“ iznad groba kao spomenik. To je particip prezenta od glagola stajati - stojeći ili, kako se ranije govorilo „steći“.

Pročitajte više »