Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comIzdavaštvo

Informativni kulturni centar pruža mogućnost publikovanja informacije o objavljenim knjigama i naučnom-stručnim radovima širem auditorijumu.

Centar nastoji poduprijeti kulturnu integraciju bosanskohercegovačkih državljana koji žive u inostranstvu sa domovinom i kroz svoje aktivnosti želimo biti prisutni u prostoru kulture naše države.  Cilj Centra je preuzeti ulogu svojevrsne informativne agencije koja pruža osnovne informacije o kretanjima u izdavaštvu i koja također ukazuje na raznovrsnost i pluralitet novih izdavačkih projekata.

Informativni kulturni centar poziva sve zainteresovane da podnesu prijavu za objavljivanje informacije o izdatim knjgama i radovima i dostave sažetak rada.

Ukoliko želite da informacije o vašem radu budu uključene u elektronski Zbornik, molimo vas da se pridržavate datih smernica i pratite proceduru opisanu u uputstvu koje možete da preuzmete ovdje: (preuzimanje).

Trenutno nema objavljenih informacija u ovoj rubrici:


Naziv - PRIMJER »

Objavljeno, 12.04.2014.

Informativni Kulturni Centar pruža mogućnost objavljivanja, odnosno publikovanja osnovne informacije i priloge o kretanjima u izdavaštvu bosanskohercegovačkih državljana koji žive u inostranstvu.  Pročitajte više »