Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comVispakova džinovska džezva stigla u Brazil

Objavljeno, 07.06.2014.

Vispakova džinovska džezva stigla je u Rio de Janeiro, gdje će ostati zajedno sa Zmajevima tokom Svjetskog prvenstva u nogometu, javlja bh. novinska agencija Patria. Prva promocija najveće džezve na svijetu bit će održana danas, na dan historijske utakmice između Bosne i Hercegovine i Argentine. Posjetioci SP iz cijelog svijeta moći će probati Zlatnu džezvu – pravu bosansku kafu i to iz džezve koja je prije deset godina ušila u Guinnessovu knjigu rekorda.

- Obećali smo da ćemo je ako Bog da piti u Brazilu. Vjerovali smo i vjerujemo u naše Zmajeve. Stigli smo u Rio sa našim kahva-majstorem da upravo u Brazilu, zemlji koja slovi za kolijevku kahve, pokažemo šta je prava bosanska kafa – kazali su iz Vispaka. - Ostajemo sa džinovskom džezvom do kraja, shodno plasmanu naše reprezentacije.

Kao i do sada, bit ćemo podrška našoj Nogometnoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu dok god to bude potrebno – navode dalje iz ove kompanije. Osim kompanije Vispak, u transportu džinovske džezve u Brazil pomogla je kompanija „Cargo-partner'“ Brazilac Walter Goncalves, osoblje Ambasade Brazila u Sarajevu te Konzulat Bosne i Hercegovine u Brazilu, piše Patria.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »