Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comStolac - Prvi srednjovjekovni sajam "Stolačka tarča"

Objavljeno, 18.04.2015.

Stolačka tarča

Javna ustanova Radimlja 02.05. 2015, godine (subota) organizira prvi srednjovjekovni sajam "Stolačka tarča" u starom gradu Vidoškom iznad Stoca. Stolačka tarča ima kulturno-obrazovni i turistički karakter i prva je manifestacija te vrste u Bosni i Hercegovini.

Cjelodnevni program biti će obogaćen radionicama mačevanja, streličarstva, zatim predavanjima o srednjovjekovnim spravama za mučenje i srednjovjekovnoj bolnici, te degustacijama srednjovjekovne hrane i pića i prikazima srednjovjekovnih borbi.

Uz stolačku "Povijesnu postrojbu Vitezovi hercega Stjepana Kosače" sudjelovati će udruge „Kliški uskoci" iz Klisa, „Šibenska gradska straža", Udruga „Vitezovi vranski" iz Vrane, Udruga „Čuvari grada Zagreba", „Red Ružice grada" iz Orahovice i Aureus Unicornis iz Zagreba.

Dodjite i pridruzite nam se 02.05.2015. godine na "Stolačkoj tarči".

Javna ustanova Radimlja

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »