info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comFoto konkurs - Bira se najlepše skriveno mesto u Beču!

Objavljeno, 06.08.2014.

Grad Beč otvorio je foto konkurs za najlepše “skriveno mesto” u gradu. Prijava traje do 31. avgusta i mogu učestvovati sve Bečlije i na ovaj način pokazati svoje omiljeno tajno mesto u gradu.

Da Beč je veoma lep grad to znaju i njegovi stanovnici, ali ih veliki broj turista koji ga rado posećuju. On važi za jedan od najlepših gradova na planeti i zbog duge kulturne istorije i zbog brojnih turističkih atrakcija. Međutim, šarm i čar Beča se nije samo na već poznatim mestima i atrakcijama grada, već i u manjim skrivenim lokacijama. Zato je grad Beč inicirao foto konkurs za najlepše “skriveno mesto” u gradu, koji nosi ime “Moj skriveni kutak” (“Mein verstecktes Platzerl”). Konkurs je počeo 4. jula i traje još do 31. avgusta 2014. godine.

Učešće na konkursu je veoma jednostavno: napravite nalog na sajtu projekta i podignite (upload) sliku svog voljenog skrivenog mesta u Beču. Posle ove prve faze, predaje fotografije, stručni žiri odlučiće o pobedi odnosno najlepšem skrivenom mestu.

Pobednike očekuju interesantne nagrade ali i svi učesnici dobiće zahvalnicu za poslatu fotografiju kao i vaučer firme cyberlab.at u iznosu od 10 € i knjigu “Gezählt, gemessen und inszeniert - Wien in Infografiken”.

Prva tri pobednika biće prijavljena i za Bečki maraton fotografije (Wiener Fotomarathon), a nagrada za četvrto mesto je vaučer za korišćenje profesionalnog foto studija u trajanju četiri sata.

Više o konkursu kao i prijavi možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »