info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comHumanitarka Semira Hofman porodicu Bektašević uselila u svoju kuću i kupila im traktor (video)

Objavljeno, 05.07.2014.

Vođena željom da pomogne porodicama ugroženima poplavama u Prijedoru prešla je i Atlantik. Sa Floride je, u poplavljeno naselje Gomjenica, stigla Semira Hofman, poslovna žena i humanitarka koja nije mogla da gleda patnju ljudi koji su ostali bez kuća. Zahvaljujući toj ženi, petočlana porodica Bektašević započela je novi život.

Ne samo da ih je uselila u svoju kuću već im je kupila i traktor. Bektaševići su, sa tri kćerke, nakon majskih poplava ostali, bukvalno, na ulici. Sada novim traktorom obrađuju zemlju pa ne strahuju kako će da prežive. Jedino sigurno primanje petočlane familije je 105 maraka dječijeg dodatka. Hofmanova je i tu pritekla u pomoć pa, kad zatreba, plati im i račune. Vidjela je da su Bektaševići vrijedni pa se nije dvoumila da im pomogne.

Semira Hofman žena velikog srca
Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »