Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comGuardian: Roman Selvedina Avdića među najboljim knjigama u 2014.

Objavljeno, 04.12.2014.

Roman Sedam strahova autora Selvedina Avdića

Britanski novinari i književni kritičar Nicholas Lezard za Guardian je sačinio listu najboljih knjiga u 2014. godini. U najbolja džepna izdanja u 2014. svrstao je i knjigu "Sedam strahova" bh. književnika Selvedina Avdića, saopćila je izdavačka kuća Vrijeme.

- "Sedam strahova" Selvedina Avdića je vjerovatno najčudnija i najjezivija knjiga koju sam pročitao ove godine. To je pogled sa strane na bosanski rat, sa podjelama zemlje koje se ogledaju u podjelama života: između ludila i razuma, stvarnog i natprirodnog, prisutnosti i odsutnosti, govora i tišine - piše Lezard.

Osim romana "Sedam strahova" na listi su se našli i "The Absent Therapist" (Will Eaves) i "Butcher's Crossing" (John E Williams).

Guardian je o romanu "Sedam strahova" Selvedina Avdića pisao u februaru ove godine.

Knjigu Selvedina Avdića na egleskom jeziku objavio je Istros Books iz Londona, a na bosanskom jeziku objavljena je u ediciji Nova osjećajnost IK Vrijeme.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »