Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comRukomentni zmajevi plasirali su se na Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru

Objavljeno, 15.06.2014.

Najbolji rukometaši Bosne i Hercegovine su večeras u Reykjaviku napravili historijski uspjeh odigravši u revanš utakmici baraža sa domaćim Islandom neriješeno 29:29 (poluvrijeme 15:10 za BiH). Ovim rezultatom naša reprezentacija je sačuvala minimalnu prednost iz prve utakmice, pa se tako po prvi put u svojoj povijesti plasirala na smotru najboljih rukometnih reprezentacija koja će se početkom iduće godine održati u Kataru.

Pobjeda u Sarajevu prije sedam dana rezultatom 33 – 32, vodi obezbjedila je prolaz našoj reprezentaciji na svjetsko prvenstvo.

Reprezentacija Islanda jedan je od najboljih svjetskih timova.

Svjetsko rukometno prvenstvo održaće se u Kataru, naredne godine u period od 15. januara do 01. februara.

Nakon pet pokušaja da se plasiramo na ovo veliko takmičenje, konačno šesti put vođeni briljantnim selektorom rukometne reprezentacije BiH Draganom Markovićem, uspjeli smo se plasirati.

Sve čestitke našim RUKOMETNIM ZMAJEVIMA!

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »