Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comSelekcija BiH trenirala na plaži u Guaruji

Objavljeno, 09.06.2014.

Treningu prisustvovali svi igrači osim Emira Spahića koji je bio na poštedi zbog povrede članka lijeve noge.

Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su obavili lakši trening na pješčanoj plaži u neposrednoj blizini hotela Costa Classique u brazilskoj Guaruji, bazi bh. reprezentacije. Treningu su prisustvovali svi igrači osim Emira Spahića koji je bio na poštedi zbog povrede članka lijeve noge, prenijela je Anadolija.

Trening bh. reprezentativaca pratilo je dosta novinara i ljubitelja nogometa, među kojima su bili i prvi bh. navijači koji su stigli u grad na obali Atlantskog okeana.

Problem za osiguranje

Pune ruke posla imali su oficiri za sigurnost Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH Mirsad Ćatić i Žarko Laketa, koji su pretrčali gotovo koliko i igrači kako bi na distanci držali radoznale novinare, što je bio zahtjev selektora Sušića.

Kako javlja Anadolija, trening je protekao u odličnoj atmosferi. Igrači su bili veoma raspoloženi, a društvo su im pravili psi lutalice koji su bezbrižno trčali zajedno s bh. zvijezdama.

Ovo je bio posljednji trening uoči utakmice protiv mladog tima Santosa, koja će biti odigrana u 18:00 po lokalnom vremena u trening kampu u Guaruji.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »