Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comZadovoljni smo uslovima u Americi

Objavljeno, 29.05.2014.

Darko Ljubojević, potpredsjednik NS/SF BiH i generalni sekretar Jasmin Baković za vrijeme boravka našeg tima u SAD-u brinu o svim detaljima ove turneje, nakon koje će se naš tim uputiti u Brazil na Svjetsko prvenstvo.

Ljubojević je kratko prokomentarisao boravak bh tima u St. Luisu:

„Zadovoljni smo uslovima u Americi i za sada sve protiče u najboljem redu. Čekaju nas dvije pripremne utakmice, nešto više od 15-tak dana prije prvog našeg zvaničnog susreta na Mundijalu. Imamo puno povjerenje u igrače i stručni štab, a nadamo se da će naš tim biti uspješan na američkoj turneji i da će ovo biti odličan uvod za nastup u Brazilu.

Ono što je važno istaći jeste veoma dobra atmosfera, momci ispunjavaju sve svoje obaveze, tako da s optimizmom i nadom iščekujemo utakmice u našoj grupi.“

S obzirom da je otkazan prijepodnevni trening većina igrača koristi slobodno vrijeme za odmor i šetnju u krugu hotela.

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »