Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comPoziv studentima za obavljanje prakse u Sektoru za iseljeništvo

Objavljeno, 12.06.2014.

Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH i ove godine organizira praksu za studente bh. porijekla iz dijaspore. Na ovaj način studentima će biti omogućeno da praksu, koju su obavezni obaviti u toku studija, # obave u okviru ovog Ministarstva, odnosno u Sektoru za iseljeništvo.

Rok za prijavljivanje je zaključno sa 20.06.2014. godine.

Cilj prakse je da se studenti iz bh. dijaspore upoznaju o radu institucija u Bosni i Hercegovini, te da kroz svoj rad usavršavaju i maternji jezik. U toku prakse studenti će se bolje upoznati o državnom ustrojstvu Bosne i Hercegovine, radu Sektora, Ministarstva, drugih bh. institucija, kao i o radu nevladinih organizacija koje se bave i dijasporom. Praksa će trajati 2 sedmice, na osnovu dogovora sa svakim od praktikanata.

Pozivamo sve zainteresirane studente da pošalju prijavu za obavljanje prakse u Sektoru za iseljeništvo Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Rok za prijavljivanje je zaključno sa 20.06.2014. godine. Osim biografije i potvrde o studiranju, potrebno je da dostavite i ostale podatke u upitniku koji možete preuzeti ovdje

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »