info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comUdruženje "Podrinje 11. Juli Srebrenica" iz Melbourna poslalo donacije u Bosnu

Objavljeno, 23.06.2014.

Humanitarna akcija za poplavljeno stanovništvo u Bosni i Hercegovini, koja je pokrenuta od strane udruženja „Podrinje 11. Juli Srebrenica” iz jugoistočnog Melbourna bila je veoma uspješna.

U akciji je skupljeno 4,600 dolara, kako od članova tako i od prijatelja Udruženja. Osim toga, sa računa Udruženja izdvojeno je još 1,000 dolara, tako da je ukupna suma iznosila 5.600 dolara.

Prikupljeni novac je podijeljen preko projekta Istina TV

Munira Džabija, koordinator Istina TV je potvrdila da ja primila 3,550€ koje je i uručila stanovnicima Nemile, Željeznog Polja i Janje.

Nakraju, treba dodati da su članovi Udruženja finansijski podržali i humanitarnu akciju koju je organizovala Australska unija bh. asocijacija u BH Centru Springvale.

Pripremio Abdurahman Ibrahimović

Pogledajte pripremljeni prilog:

IstinaTV donacija HO "PODRINJE 11 JULI SREBRENICA" iz Australije
Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »