info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comFinski inženjer tvrdi: Zvukovi koje sam snimio na piramidama u Visokom nisu prirodni!

Objavljeno, 05.08.2014.

Finski stručnjak za zvuk HEIKKI SAVOLAINEN boravio je u Visokom od 24. do 31. jula ove godine, gdje je vršio snimanja elektromagnetnih, ultrazvučnih i infrazvučnih fenomena u Bosanskoj dolini piramida i došao je do nevjerovatnih rezultata.

Inžinjer zvuka iz Finske Heikki Savolainen kazao je kako je na bosanskim piramidama u Visokom primijetio anomalije koje se ne mogu objasniti kao prirodna pojava, prenosi bh. novinska agencija Patria (NAP).

Finski stručnjak za zvuk boravio je u Visokom od 24. do 31. jula ove godine, gdje je vršio snimanja elektromagnetnih, ultrazvučnih i infrazvučnih fenomena u Bosanskoj dolini piramida.

Njegovi rezulati su, rekao je, nevjerovatni. Kazao je kako je između elektromagnetnog i ultrazvučnog zračenja na vrhu Bosanske piramide Sunca i podzemnih tunela postoji jasna veza. To, tvrdi on, govori da su posmatrani tuneli i piramide zapravo jedna te ista cjelina.

Semir Osmanagić, istraživač i osnivač Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca kazao je za Patriu kako je broj turista koji su ove godine posjetili bosanske piramide trostruko manji od očekivanog broja, a sve zbog poplava koje su našu zemlju zadesile u maju ove godine.

S druge strane, kaže Osmanagić, ugled bosanskih piramida kao i Fondacije među mnogim svjetskim uglednim istraživačima porastao je višestruko, piše NAP.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »