Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comProjekat Otvorena vrata

Objavljeno, 04.06.2014.

NS/FS BiH nastavlja sa projektom „Otvorena vrata“ koji podrazumijeva praćenje i selektiranje talentovanih fudbalera bh porijekla koji žive u inostranstvu, a koji bi u budućnosti mogli da nose dres reprezentacije BiH.

Na prošlogodišnjim kampovima koji su održani u Njemačkoj i Švedskoj učestvovalo je preko 250 mladih igrača, a ove godine kamp će biti održan u Ingolstadtu 7. i 8. Juna.

„Određeni broj dječaka sa prošlogodišnjih kampova već igra za naše omladinske selekcije. Mi i ove godine pozivamo mlade fudbalere iz dijaspore rođene 1995.-2000. godine ukoliko smatraju da posjeduju kvalitet, da se prijave kako bi se izvršile provjere i ocijenio nivo znanja potreban za naše omladinske selekcije“, rekao je tehnički direktor NS/FS BiH Denijal Pirić.

Svi koji žele da učestvuju na kampu mogu da se prijave putem sljedećih telefona: 00491713557878 i 00491631335264 ili putem e-mail adrese: o.boskailo@gmx.de

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i HercegovineIzrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »