info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comPoziv na sastanak Saveza udruženja građana BiH u Norveškoj

Objavljeno, 26.10.2014.

Savez udruženja građana BiH u Norveškoj

Poštovani prijatelji, članovi Udruženja i BiH organizacija koji djeluju u Norveškoj!

Pozivamo vas na sastanak Saveza udruženja građana Bosne i Hercegovine koji će se održati 01. novembra 2014 g.(subota) u prostorijama Internacionalnog kulturnog centra /IKM/ na Grønlandu, Oslo, sa početkom u 12,00 h.

Tema:

Aktivnost Saveza udruženja građana BiH u Kraljevini Norveškoj u proteklom periodu

Dnevni red:

Izbor novog rukovodstva Saveza

Dogovor o budućem zajedničkom djelovanju na nivou Norveške

Razno

Molim vas da se odazovete ovom pozivu i planirate vaše privatne obaveze kako bi ste u subotu 1. novembra 2014. godine prisustvovali ovom sastanku. Svima onima čija se e-mail adresa našla na ovom spisku, a koji možda više nisu toliko aktivni ili je prestao njihov rad u matičnim organizacijama, molim da ovaj e-mail proslijedite do onih koji su sada aktivni u vašim udruženjima. Ujedno vas molim da na sastanak dođete sa konstruktivnim prijedlozima vezanim za izbor novog rukovodstva u organe Saveza udrudženja građana BiH.

Potvrdu vašeg dolaska (ili najavu odsustvo) na sastanak Saveza udruženja građana BiH u Norveškoj, možete izvršiti na e-mail bmiralem@hotmail.com, kako bismo mogli planirati organizaciju sastanka.

Rok za prijavu je srijeda 29. oktobar 2014.godine.

Savez udruženja građana BiH u Norveškoj

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »