Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comLjiljan Landskrona Sweden - Sakupljeno preko 100.000 kruna i poslano 1300 paketa

Objavljeno, 25.05.2014.

U "Ljiljanu" iz Landskrone pokrenuta je humanitarna akciju pomoći ugroženom narodu u BiH.

Husein Novljaković iz ovog vrijednog udruženja kaže: ”Prikupljanje je krenulo u subotu ujutru a prvi transport pomoći od 1300 paketa je krenuo za BiH u petak. Troškovi prevoza od 15 000 kruna i sve ostale troškove vezano za prikupljanje humanitarne pomoći snosilo je udruženje "Ljiljan".

Želim vas takodje obavijestiti da prikupljamo i novčana sredstva. Savez bh. udruženja regije Skåne je donirao 5 000 kruna. Ukupna novčana sredstva koja smo sakupili sa današnjim danom prelaze 100 000 kruna. Znači ponavljam, nijedna öre nije upotrebljena za organizaciju prikupljanja humanitarne pomoći.

Sav novac će biti poslan u ugrožena područja.”

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »