Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comAkcija Bošnjaka iz Francuske: Dijelili pomoć u poplavljenim područijima

Objavljeno, 04.06.2014.

Francuska - Nakon uspješne akcije prikupljanja novčane pomoći izvedene u Parizu, džemat Paris je u saradnji sa Bošnjačkom nacionalnom fondacijiom (BNF) na licu mijesta podjelio pomoć ugroženima u poplavama i klizištima. Predsjednik džemata Šefadil Ličina i članovi Izudin Mašović, Sabahudin Delibašić i Zevdžan Muška su lično otputovali u BiH, gdje su podjelili humanitarnu pomoć i uspješno okončali akciju.

30. maja je djeljena pomoć u Maglaju. Podijeli pomoći su participirali dr Mustafa Cerić, zatim predsjednik BNF-a Hako Duljević i odbori BNF-a iz dijaspore. Oni su zajedno sa članovima džemata djelili hranu i higijenska sredstva. Istog dana ugroženima od poplava je podjeljenjo 29 frižidera, 1 veš mašina, kuhala, posteljina (čaršavi, deke, jastuci…), maske i novčana sredstva. Pomoć najugroženijima u Maglaju je djeljena po spisku kojeg je sačinio hafiz Hidajet ef. Talić, imam džamije Kuršumlije u Maglaju.

Džemat Paris se zahvaljuje svima koji su pomogli da se uspiješo realizuje ova humanitara akcija. Posebno se zahvaljuje Samiru Okiću i MTV Igmanu, koji je pratio podjelu pomoći u opštini Srebrenica.31. maja djeljena je pomoć na području opštine Vlasenica, zatim na području opštine Srebrenica, u selima Luka, Sjedaće, Prohići i Potočari. Djeljena je hrana i novčana pomoć. Spisak najugroženijih na ovom području sačino je Samir Okić iz Vlasenice, predsjednik udruženja povratnika “Moja kuća”.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »