Biti domaćin širom svijeta | Mail: info@bhteme.comBosanska dopunska škola uskoro i u Rosenheimu

Objavljeno, 12.01.2015.

NASTAVA POČINJE U JANUARU 2015. GODINE

U toku su završne aktivnosti oko otvaranja odjeljenja dopunske nastave na bosanskom jeziku za djecu građana BiH u Rozenhajmu (Rosenheim), gradu u njemačkoj pokrajini Bavarska.

Schulamt Rosenheima je već odobrio izvođenje nastave i učionicu, u Lessingstrasse 73, a Savez dopunskih škola BiH donio odluku da će nastavu izvoditi gospođa Edina Smajlović.

Za pohađanje bosanske dopunske škole u Rosenheimu već se prijavilo više od 20 učenika. Nastava bi trebala početi u januaru 2015. godine, a sve zainteresirane iz Rosenheima i okoline da i njihova djeca pohađaju dopunsku nastavu na bosanskom jeziku pozivamo da upišu svoju djecu u bosansku dopunsku školu.

„Bosanska dopunska škola u Rosenheimu biće druga dopunska škola u Bavarskoj i 33-a u SR Njemačkoj u kojoj će djeca građana BiH pohađati dopunsku nastavu na bosanskom jeziku. Nastava u ovim odjeljenjima izvodi se po planu i programu – i udžbeniku Ministarstva civilnih poslova BiH, za dopunsko obrazovanje djece u iseljeništvu“, kaže Haris Halilović, predsjednik Saveza dopunskih škola BiH u SR Njemačkoj.

Sve informacije, kao i upis djece mogu se dobiti i izvršiti kod nastavnice Edine Smajlović:

edina.smajlovic@diakonie-rosenheim.de ili na www.bosanske-skole.de.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »