info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comBeč - Predstavljen projekt “Domovina Bosna” (VIDEO)

Objavljeno, 05.02.2015.

BiH, Austrija ̶ U Beču, 24.01.2015. god. organizirana je svečanost povodom otvaranja prvog Bošnjačkog centra i prezentacije projekta „Domovina Bosna“.

Generalni sekretar Svjetskog bošnjačkog kongresa dr. Tarik Kurbegović je tom prilikom predstavio projekat “Domovina Bosna”.

Odlučeno je da ovaj pilot projekat krene upravo iz Austrije, u cilju okupljanja i spajanja 120.000 Bošnjaka koliko se procjenjuje da žive u Austriji. Projekat će kasnije biti aktiviran i u svim drugim državama gdje žive Bošnjaci.

Bošnjaci će svakodnevno imati priliku da na apolitičan način saznaju sve aktuelne teme vezane za Bosnu i Hercegovinu i dijasporu. Projekat „Domovina Bosna“ počinje sa radom u februaru a ujedno je prvi projekat Bošnjačke nacionalne fondacije u Austriji.Pogledajte video sa prezentacije projekta
Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »