info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comAmbasada Bosne i Hercegovine u Mađarskoj učestvovala na četvrtom Diplomatskom humanitarnom sajmu u Budimpešti

Objavljeno, 01.12.2014.

Ambasada Bosne i Hercegovine u Mađarskoj učestvovala je na četvrtom Diplomatskom humanitarnom sajmu koji je održan 30. novembra 2014. godine u Budimpešti u organizaciji Udruženja supružnika diplomata i pod pokroviteljstvom supruge predsjednika Mađarske Anite Hercog.

Ovo je treće učešće Ambasade BiH u Mađarskoj na ovom Sajmu, za koje je prozvode za štand i nagrade obezbijedila kompanija “FIS“ iz Viteza. Štand BiH, već tradicionalno, bio je jedan od najposjećenijih, a na štandu su se nalazila vrhunska vina iz Hercegovine, kao i drugi proizvodi iz cijele BiH. Također su predstavljeni turistički, kulturni i privredni potencijali BiH, kroz brošure i propagandi materijal. Tokom obilaska štanda BiH, posjetioci su se interesovali za mogućnost nabavke vina i drugih proizvoda BiH u Budimpešti i Mađarskoj, kao i za mogućnost uspostavljanja poslovnih kontakata sa kompanijama iz BiH iz oblasti proizvodnje vina, proizvoda od drveta i drugog. Štand BiH su posjetile brojne diplomate, biznismeni i predstavnici javnog života u Mađarskoj, kao i TV ekipe i novinari.

Na Sajmu je učestvovalo 46 ambasada sa sjedištem u Budimpešti što je najveći broj učesnika do sada, a zabilježen je i rekordan broj posjetilaca. Značajan doprinos uspjehu diplomatskog bazara, kao i BiH štanda, dala je supruga BiH ambasadora u Mađarskoj Renata Janjetović, u svojstvu sekretara Udruženja supružnika diplomata, kao i svi zaposleni u Ambasadi BiH u Budimpešti. I ove godine sav osvaren prihod od prodatih ulaznica i proizvoda sa nacionalnih štandova biće doniran humanitarnim udruženjima.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »