info@bhteme.com | Mail: info@bhteme.comAustralija - Bosanska škola u Sydney-u i Melbourn-u - Poziv na upis učenika u školsku 2016. godinu

Objavljeno, 06.01.2016.

Australija - Bosanska škola u Sydney-u i Melbourn-u

Poziv na upis učenika u Bosansku školu u Sydneyu i Melbournu

Iako je u Australiji vrijeme ljetnog raspusta, pripreme za novu školsku godinu u Bosanskoj školi u Sydneyu i Melbournu su u punom zamahu.

Prvi dan nastave je 6. februar 2016. godine, ali sa pripremama se krenulo znatno ranije da bi se obezbijedio potreban prostor, odredio broj razreda, nastavnika, itd.


NSW-Sydney


Prva ovogodišnja emisija na SBS radiju emitovana je iz Sydneya u petak 1. januara 2016. i urednik Amir Bukić je razgovarao o radu škole sa Dženitom Čengić, Ernestom Kulauzovićem i Safetom Alishapahićem. Snimak razgovora možete poslusati OVDJE

Za upis u dopunsku školu u Sydneyu potrebno je popuniti obrazac (Google form) koji je dostupan na linku

Više informacija o školi možete naći na stranici http://www.bosnianstudies.net.au, odnosno slanjem emaila na language@bosnianstudies.net.au ili pozivom na telefon 0410 535 306.

VIC-Melbourne

U Viktoriji nastava na bosanskom jeziku odžava se subotom od 9-12.20 za sve uzraste, tj. od 1-12. razreda (VCE-Victorian Certificate of Education).

Škola radi u sklopu državne institucije VSL (Victorian School of Languages) i to na četiri lokacije: North Geelong, Werribee,BrimbankiNoble Park North.

Australija - Bosanska škola u Sydney-u i Melbourn-u

Upis se vrši takodjer preko interneta na stranici VSL www.vsl.vic.edu.au.

Nedavno je škola obiljezila 20 godina postojanja, odnosno 10 godina od uvođenja bosanskog jezika kao izbornog predmeta u srednjoj školi.

Izrada web stranica

Web dizajn definiše u potpunosti imidž preduzeća ukazujući direktno na kvalitet usluga koje ono pruža odnosno kvalitet proizvoda.

Izrada web stranica i vizuelnog identiteta

Mi vam nudimo inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

Posjetite stranicu »

Vremenska prognozaAccuWeather

Vremenska prognoza - stranica koja vam može pomoći u planiranje vaših aktivnosti.

Posjetite stranicu »